Banana milkshake

God kvall i stugan.
Nu sitter jag har framfor datorn igen och gor ett litet blogg inlagg innan det blir en tv-kvall for min del. Min host mum har varit ute hela dagen och nu nar hon kom hem sa hade hon varit sa snall a kopt en banan milkshake till mig. =) Sant gillar vi! Hon ar sa snall sa, jag fick aven pengar sa att jag kunde handla vad jag behovde i min lagenhet sa jag gick till affaren och handlade loss. hahaha
Jag kopte inte sa mycket, bara lite grejer som jag behovde som toapapper, te, socker, brod, smor, mjolk, juice och lite andra saker. Jag kopte ocksa lite godis for det kan jag unna mig nu som jag ar sjalv och inte behover oroa mig for barn som ser och vill ha. Jatte gott!

Jag maste komma ihag att ringa min mamma sen ocksa, jag lova ju det. Men nu ska jag dricka klar min banan milkshake, sen blir det att kolla pa tv'n och lagga sig.

God natt!


Queensday

Hej pa er. I dag ar jag ledig for att det ar Queensday har, dom firar drottningen eller nagot sant, jag ar inte bara ledig idag, men hela helgen. Fan va skont! det tycker jag om, att vara ledig. haha. Eller jag ar ledig imorgon, men jag ska hanga pa Merel (mamma'n) nar hon haller pa har hemma for att se hur hon gor sa att det blir lite lattare for mig. Vad annars har handt da? Inte sa mycket, jag har flyttat till min lagenhet nu. Kanns gott att fa komma for sig sjalv samtidigt som det blir lite ensamt, men det far la ga. Har kommer lite kort iaf, kommer mer sen.


 
 

Men nu sa ska jag ga i affaren och handla inn lite grejer. det behovs!
Hej sa lange!

This too shall pass

Hei igen. Idag har var okej. Jag ska inte klaga, fast egentligen har jag orsak till att gora det men eftersom det ar andra dagen sa far det ga. Barnen var snalla idag ocksa, vi har stor-handlat och sen har vi haft lite regn. Jobbigt med regn, man kan ju liksom inte vara ute da. Forressten sa traffa jag en skit snygg kille idag ocksa.. Han jobbar for pappa'n i huset har och vi pratade lite idag sa det var kul. Jag skamde vall bort mig lite ocksa men det far la ga. haha.. men nu sa ar det kvallen for min del. nu ska jag sova! God natt!

First workday of many

Heeeej!I dag har jag haft forsta arbetsdagen och det var egentligen en ganske lugn dag. Barnen var snalla och allt var okej, men sen sa kommer ju kvallen och da blir det ju att man marker av hemlangtan och ja, jag fallde nagra tarar men det gar over hoppas jag annars kommer det bli skit jobbigt framover. Men men, flygturen gick ganske bra och det var inte sa jobbigt som jag trodde att det skulle va sa det ar jag nojd med. Och som ni sakert forstar sa anvander jag inte min egen dator for tilfallet. Min vill inte kopla inn sig pa natvarket fast det ar ett oppet natvark. Javla skit!! Jaja, men nu sa ska jag hoppa i duschen innan jag lagger mig. God natt!

Videoblogg #2

Här kommer en video som jag gjorde igår. Det blir ju igår eftersom klockan är 2 på natten.



Det fins fortfarande ingen bild på mig, för som jag har sagt jag fastnar inte på sånna grejer. xD Har inte gjort så mycket idag annars, börjat att planera min packning. Altså jag och packa ner kläder går inte ihop, jag drar med mig massa onödiga saker som jag aldrig använder så jag måste begränsa mig själv. Men nu så måste jag seriöst sova. God natt på er!

Videoblogg #1

Här kommer den och nej, ingen bild på mig tyvärr. Jag fastnar aldrig på sånna grejer. xD

Polis polis potatisgris

Nä fysj nu var jag barnslig. hahaha.. men jag kunde inte låta bli. Ni kanske undrar varför jag hade en liten barnslig stund, jo det ska jag berätta för er. Tidigare idag när jag kollade ut genom köksfönsteret så såg jag en polisbil och två poliser. Jag har ingen aning om varför dom var här, men jag såg dom vandrade runt omkring på området och pratade med några tanter och sen helt plötsligt försvann dom. Jag hann smyg fota polis bilen innan dom kom tillbaka efter å ha pratat med en tant.

Om du kollar riktigt närme på detta kortet så ser du två gubbar där på gräsmattan och det var polismännen.



 

Så tråkigt har man haft idag så man har smyg fotat en polisbil. Jag har ju självklart njutit av det underbara vädret som har varit och jag har gjort en kort videoblogg som jag lägger in sen. =)
Jo förressten, jag har pratat med min host family också! Allt känns så bra just nu och jag längtar tills att jag åker och får träffa dom och barnen. Hörde Mette lite i backgrunden och hon hörs jätte gullig ut. Jaja, men nu ska jag ladda upp video inlägget.
Hej så länge!

My host family

Tjosan!
Nu kommer det bilder på min Au pair familj =) och som ni säkert vet så åker jag ju på söndag! Jag längar lite samtidigt som jag är nervös, barnen är ju så små men jag tror och hoppas att det kommer att gå bra.
- Huset
- Mette
- Stach

Och som ni ser så har jag vattenmärkt bilderna och det är för att inte någon ska kunna ta bilderna och använda som sina egna eller något sånt. Jag fler bilder men jag orkar inte att vattenmärka alla just för tilfället så det får bli en annan gång. Jag kommer väll att lägga ut lite kort när jag kommer ner och har börjat jobba. =) Men nu så blir det sängen.
God natt!

Twilight skådisarna till Sverige

Alla ni som gillar Twilight och som vill gärna se Kristen Stewart, Robert Pattinson och dom andra skådisarna i Sverige när New Moon kommer borde värkligen skriva under HÄR. Det är en namninsamling gjort av TwilightSweden för att få skådespelarna hit till Sverige så skriv på nu alla ni som tycker om Twilight.

Skriv under

HÄR!

I still have the key

I dag har varit en ganska bra dag egentligen. Min underbara kompis kom på besök och vi spenderade hela dagen ihop, det var ett tag sen vi bara bara hängde ihop å pratade om allt möjligt. Vi stör oss på en gemensam kompis som bara klagar för allt så det kändes bra att det var en till person som kände likadan som jag. Det är bra att ha en sådan kompis man värkligen kan lita på och prata om allt.

Annars har jag inte gjort så mycket, pratat med pappa. Det är ju också något som inte händer allt för ofta så han kom hit på kaffe och hjälpte mig med en räkning som jag inte skulle haft. Som tur var så visade det sig att den räkningen hade kommit til fel person så dem sa att jag kunde slänga räkningen vilket jag gladligen gjorde för räkningar har jag nog av annars så det kändes gott att kunna slänga bort en.

Men nu så blir att sova, måste lära mig min nya rutin. Gud va jag tjatar om den, men det är mitt sätt att påminna mig själv.
Vi hörs i morgon!

Ballar av stål

Fy fan vad jag gillar det programmet! Det har precis sådan humor som jag har och alt som dem gör är bara skit kul. Hur ska jag klara mig utan det programmet när jag åker? Hoppas att det går att kolla på webb-tv annars lär jag bli lite arg.



Om du har en humor som är lite sådär på kanten så värkligen kolla på Ballar av stål på Kanal 5. =)
and that was all I had to say.

And nothing will ever be the same

Jag kommer inte på något fyndigt sätt att börja detta inlägget så det får bli som det blir. I dag [läs: igår] var vi i Norge och firade min kusin som fyllde 17år. Shit, va tiden går snabbt egentligen. Jag tycker inte det var länge sen hon va 14. Vi har gjort mycket kul ihop jag och hon, och det är minnen som jag alltid kommer att ha med mig. Vi är kusiner men också bästa kompisar, visst vi har bråkat som attan också men vi blir alltid sams igen. Vi berättar allt till varandra och stöder varann så gott det bara går. Jag älskar min underbara kusin som snart är vuxen.

2006                                                2008
              

Det kommer alltid att vara vi två, även nu när vi är vuxna. I love you♥

Death is easy, life is harder

Hej hej.
Nu kommer jag med lite bilder som jag tog på Måndag när jag, mamma, mormor var i Norge för att käka middag med mamma's kompis. Efter maten gick vi på en liten promenad och det var ju så fint väder den dagen. Men nu över till bilderna.















Min mobil kamera är lite kass, men det får ni stå ut med. Nu ska jag lyssna på lite musik och städa inför helgen =)

It's too late to back down now

Hej på er.
För en gångs skull så blir det ett inlägg innan midnatt, fast egentligen så borde jag ha lagt mig för länge sen om jag ska klara av att komma inn i min nya rutin, men jag får hoppas att jag klarar av det ändå. Det har inte händt så mycket dom senaste dagarna och när det inte händer något så kan man [läs: jag] inte blogga hellre. I dag har jag beställt min flyg biljett till Holland och nu börjar jag känna mig lite nervös, jag är inte nervös över att vara au pair, men jag är nervös för flyg resan. Men det är ju bara normalt så jag får ta det som det kommer. =)

Annars fins det inte mycket att säga, min host family är på semester och dem kommer hem på Fredag så vi har inte hörts av under veckan. Jag får väll skicka ett mejl med mina flyg detaljer på Fredag iaf sen så får vi se hur det blir. Jag har fått tillstånd att lägga ut korten så jag tänkte göra det imorgon om jag hinner.

Men nu så blir det sängen. Är ganska trött!
God natt!

You spin my head right round

Än en gång så sitter jag här och bloggar när det är efter midnatt. Inte bra det där! Men iaf, jag kommer med goda nyheter!
Den 26 april åker jag till Holland! =D Ska bli ganska kul men samtidigt pirrigt också för man lämnar ju familj och kompisar, men förhopningsvis så får jag massor med besök av min familj och kompisar! Sen en annan god nyhet är att min morbror ska gifta sig nästa år. =D Så nu får man börja tänka på att gå ner i vikt så man kan hitta en fin klänning och skor. Tycker det är roligt med bröllop så det blir kul.

Men nu så ska jag sova faktiskt. God natt på er!

Youtube

Sitter här nu och surfar rundt på Youtube och tänkt då att dela med mig av dessa roliga klipp som fins på Youtube =)
Den här videon får mig att asgarva hur mycket som helst. Fråga inte varför, men jag bara gör det.


Men nu så måste jag gå och lägga mig. Om jag ska vara au pair kan jag inte sitta uppe så häe länge.
Good night everyone!

Easter

Påsk. Tiden går så himla snabbt tycker jag. Jag tycker att för inte så länge sen så gick jag å väntade på att bli 20 og nu så är det snart en månad sen. Vart tar tiden vägen?! Jag hinner knappt med någon ting känner jag och till tider så är det väldigt frustrerande. Jaja, nog om det nu ska va njuta av påsk tiden för då får man äta godis! =D Vädret här är jätte fint så jag ska nog ut å gå en sväng senare bara för att njuta av solen medan den fortfarande skiner!

Vi har nyss ätit mat så jag får nog vänta lite till iaf. Usch, jag åt nog lite för mycket men det var så himla gott! Kommer att lägga ut bilderna på min Hollandska familj senare ikväll, men nu så blir det att kolla lite på tv'n innan jag går ut.

Hej så länge!

This is so not the point

Nu är jag här igen och denna gången med lite bilder å grejer från i Tisdag när jag och min mormor var ute å njöt av det fina vädret som har varit. Vi stannade till nere vid en badstrand där det fins massa med ankor. Ni får ursäkta om det är felstavat. Iaf, vi stannade där och gav dem lite mat =)

 

Och här är en liten video också.
 

Jag har funderat på att börja videoblogga, inte hela tiden men kanske en gång ibland. Vi får se vad jag kan hitta på, för man måste ju liksom ha något att prata om också annars lär det bli jätte tråkigt. Blir nog att börja med detta när jag kommer til Holland och får något spännande att blogga om. Väntar fortfarande på svar ang om jag får lägga ut bilderna. Men nu så blir det att kolla klart Cops.

Another day means a fresh beginning

Hej hej!
I dag känner jag mig nästan helt utvilad, fast inte helt men det kommer väl. Min hotmail ville ju inte fungera igår kväll/natt så jag blev lite förbannad och då fick jag ju bara gå å lägga mig utan att kolla mina mejl. Når jag vaknade i morse och skulle logga in på hotmailen så funkade det igen och gissa vem som blev glad då? Jo, jag!
Jag hade fått två nya mejl utav min värdfamilj i Holland med massa bilder på barnen, huset och runt omkring där dem bor och det är otroligt fint får jag säga. Jag har kollat lite på flygbiljetter redan och det är inte så dyrt egentligen. Det enda som jag tycker är konstigt är att et direktflyg kostar ungefär 6000 kronor, men om man byter plan någonstans så kostar det runt 1000 kronor. Lite knepigt det där att bara för att man byter plan en gång så kostar det mycket mindre så det blir nog att jag får byta plan antigen i Köbenhamn eller någon annan stans. Och om du inte fattade så har jag valt att åka till denna familjen i Holland. =) Det var bara bäst helt enkelt. Jag kommer självklart att fortsätta blogga när jag åker och jag hoppas att mina inlägg kommer att bli mer intressanta för er som eventuellt läser. Jag ska fråga om familjen har något imot om jag lägger ut korten här och om dem inte har det så kan jag visa hur min värdfamilj med barn ser ut =)

Men nu så ska jag käka lite mat för jag känner att jag är lite hungrig.

Hej så länge!

No offense, but drop fuckin' dead

Jag är så jävla arg just nu.. Min jävla hotmail vill ju inte fungera, varje gång jag försöker att logga in så kommer det ett error meddelande. Har suttit här en timme snart å strulat med hotmailen som vägrar fungera..

Jen does not approve of this hotmail fuckery!

Is this like a thing now?

Här sitter jag mitt i natten och bloggar, fast jag ska inte skriva så mycket. Jag är bara lite glad för att i går kväll kl 21:15 fick jag ett samtal ifrån Holland. Det var ifrån den hollandska familjen jag har haft lite kontakt med dem senaste dagarna. Vi pratade nästan en hel timme med varandra och gud vilken god människa. Hon ville att jag skulle börja så snart som möjligt så om allt går som jag vill så kanske jag åker til Holland i slutet av denna månaden eller i början av Maj. =D Jag har aldrig varit i Holland förut så det kommer att bli skit skoj att kanske få komma dit. Jag skriver lite mer om familjen vid ett senare tillfälle.
Men nu så måste jag värkligen gå och lägga mig, jag ska upp tidigt...
Good night everyone!

Do you ever wonder what you're missing?

Hej på er!
Vad har jag gjort i dag då? Jo jag har nog inte gjort så mycket förutom att jag har ändrat lite på min design här. Jag är inte duktig med css koder och sånt där så det tog sin tid bara att få gjort det lilla jag har gjort nu, men man måste ju lära sig eller hur? xD
Vilket fint väder det har varit i dag. Solen skiner och barnen leker, kan det bli bättre? Inte mina barn altså för jag har inga än, men barnen leker ändå ute omkring där jag bor så det räknas =)

Men nu så ska jag kolla på Cops och ta mig lite mat.
Hej så länge.

Where do you people come from?

Jag sitter här lite fundersam nu. Orsaken till att jag funderar är för att på mindre än tre dagar så har det ramlat in tre olika au pair email til mig. Ni kanske tänker jaha, vad är så speciellt med det då? men det ska jag berätta nu! Det är altså tre olika au pair email från tre olika familjer, men alla tre familjerna kommer ifrån USA. Och nu kommer det knepiga, jag har inte skickat inn någon ansökan till någon au pair agentur så jag fins inte registrerad hos någon au pair förmedling. Det enda stället jag är registrerad som au pair sökande är hos Au Pair World.net, men jag har sökt på namnet till varje familj och dom fins inte med på den sidan. =/
Så självklart så undrar jag, hur fasen har dom fått tag på min email adress? Dem flesta familjerna jag har varit i kontakt med från förr har ju sagt vart dem har hittat mig, men ingen utav dem amerikanska familjerna har berättat vart dom har hittat mig.
Och inte nog med det, men två utav familjerna har även skickat med foton på sig själva.

Jag ska ärligt erkänna att jag har nästan blivit lurad utav sånt här en gång förut. Det var en familj från Arizona som skickade mejl til mig som sa att dem var intresserade av mig som deras nästa au pair, jag svarade ju självklarat på detta mejlet och frågade en massa frågor och frågade efter bilder och dem svarade på allt jag frågade om och skickade med bilder. Man kan säga att allt va nästan helt perfekt, helt fram tills jag började fråga om visum och grejer för det är ju så att när man ska åka till USA som au pair som måste man ha ett J1 visum som ger en tillstånd att jobba där. Visst man kan chansa och åka privat, fast då reser man på turistvisum och blir man påkommen av amerikanska myndigheter efter 90 dagar så blir man portad från USA, eller om det skulle hända något med familjen och dem slänger ut dig eller så, så står du där själv i stora USA utan någon form utav säkerhet eller folk som kanske kan hjälpa dig.

Men nog om det, då jag började å fråga om visum och grejer till den familjen från Arizona så sa dem att jag skulle betala pengar till en deras agentur. Först fick jag en email adress till en person som liksom skulle jobba för den här agenturen och utav henne igen så fick jag en adress som jag skulle skicka pengar till plus att dem ville att jag skulle ta en kopia på mitt pass och skicka till denna adress, fast denna adressen gick till ett kontor som låg i Afriken eller något sånt, jag kommer inte riktigt ihåg vart men det var inte någon amerikansk adress iaf! Jag blev ju självklart lite skeptisk när jag fick reda på vart den adressen låg och det var ju ingen liten summa som dem ville att jag skulle skicka hellre, så jag bestämde mig för att inte skicka några pengar eller kopia på mitt pass när jag var så osäker på om detta stämde. Så jag skickade ett nytt mejl til denna tanten för denna agenturen, men då plötsligt så var det en annan som svarade på mitt mejl fast jag använda samma adress som jag fick första gången och denna nya tanten gav mig en annan email adress, och självklart nu så blev jag ännu mer osäker på detta här. Det gick några dagar för jag fick något svar och jag kan ju inte påstå att det var något svar man blev mer säker utav, jag blev bara mer osäker för hon bara tjata på att jag skulle skicka pengarna och pass kopian så att dem kunde börja med mina visum papper och grejer. Jag hade ju bestämt mig för att inte skicka något alls eftersom detta var så skumt och jag kände mig otroligt osäker på allting och jag sa detta till denna tanten/personen fast hon verkade inte fatta något alls, bara fortsatte att tjata på att jag skulle skicka pengarna och pass kopian, men en dag så slutade dem att tjata. Och jag hörde hellre inget mer från familjen.

Nu i eftertid så är jag så himla tacksam för att jag inte skickade några pengar eller pass kopia till denna såkallade agenturen. Det var så nära ögat att jag blev lurad men så kom jag undan. Det är ju en erfarenhet som jag kommer att ha med mig när jag ska leta efter familjer som eventuellt är intresserade av att ha mig som deras au pair. Och nu som jag har fått dem här tre au pair mejlen från dessa amerikanska familjer så blir jag ju skeptiskt eftersom jag fins inte registrerad hos någon riktig au pair förmedling och familjerna fins inte på den enda sidan som jag är registrerad. Så vad gör man? Jo, man litar på sitt instinkt. Det är det enda man kan göra.
Mitt instinkt är ju nu att inte kontakta någon utav dessa familjer, jag vill ju inte bli lurad igen.

Oj gud, vilket långt inlägg det blev! Hade inte planerat att det skulle bli så här mycket, men nu blev det så. Grunden till att jag skrev detta inlägget är väl för att folk ska veta om att det fins andra som vill jätte gärna lura och utnyttja tjejer eller killar. Så tänk efter om ni får några skumma email från familjer som skriver till dig utan att säga vart dem har hittat din email adress, och skulle du välja att skriva med dem och dem säger att du ska skicka pengar till deras agentur så gör inte det, du kan kan bli lurad.

Men nu så är det kvällen för mig alltså.
Good night everyone!

RSS 2.0