Need I say more?


Min underbara ansiktskräm

Hejsann!
Jag tänkte bara tipsa om en ansiktskräm som jag tycker är helt underbar. Jag har väldigt sensitiv hy och tål inte produkter med parfym i, då börjar jag bara att klia så jag är väldigt beroende av parfymfria produkter när det gäller grejer som ansiktskrämer och bodylotion. Min mormor var snäll nog att köpa en väldigt bra kräm till ansiktet för min hy är också väldigt torr och denna krämen har värkligen hjälpt mig. Helt jävla underbar! =)
Det fins säkert andra som är lika bra, men personligen är detta krämen för mig.


Denna är altså köpt i Norge på Apoteket, men den fins nog i Sverige också. Kostade 105 NOK så det var ju inte så illa =)

Jag använder också en bodylotion utan parfym och duchsåpa utan parfym som funkar bra. Slänger inn en bild på det också.


Jaja, det var allt jag hade att säga. Nu ska äta lite mat för kvällen och sen blir det fim!

Följ min blogg!

Om ni vill så kan ni ju följa min blogg med bloglovin

Och jag kan garantera att det kommer att bli mer intressanta inlägg så fort jag kommer hem till Sverige igen. Jag är liksom på "semester" nu och vill bara njuta av tiden jag har här i Norge.

Smink utlottning



Brukar aldrig delta i sånna utlottningar men jag behöver lite ny smink så why not ;)
Hon som utlottar sminket skrev detta:
Smink från Natures Of Scandinavia.
En Brun Mascara, En svart Ögonpenna, och Ett rosa glittrigt läppglans.. är det jag lottar ut i samma.

Inget av det är testat på djur, och det består endast av natur produkter.

Om du också vill delta så kan du göra det här.

Irriterande kusiner och stekande sol!

Gud så jäkla skönt väder det har varit i dag, har nästan bara legat i solen. Jag kan dock säga att jag har blivit solbränd men det får la gå. Vill man vara fin får man lida pin, eller hur man nu skriver det. haha.. Inte för att man lider när man är solbränd fins ju värre saker.. Jaja, nog om det.
Mina kusiner kom hit på besök och guuud va dom var jobbiga. Asså, jag älskar värkligen barn men dom här två är bara för mycket ibland, man får ju inte inte ens vara ensam på toaletten. Dom lyssnar när man säger till dom men vissa saker borde man inte behöva säga till om egentligen, det borde dom ju fatta. Jag var så himla snäll och skrek "get the fuck out" till dom en gång för dom bara ville inn på mitt rum och gjorde nästan sönder dörren. Som tur var så fattar dom inte engelska än så då kan jag skrika lite svärord. xD

Här kommer iaf, kort på änglarna.
 

Jag har två stycken video också, en där jag skriker gtfo och en annan. Jag slänger inn dom också!


gtfo. haha
Uploaded by inwaves


Annoying cousins
Uploaded by inwaves

Jag bjur på det här ;)

Men nu så blir det sängen för min del. God natt!

Underbart väder



Är så jätte underbart väder just nu!!

Change of attitude

Ja, nu så har jag made up my mind. Jag ska förändra min kropps attityd nu, jag måste helt enkelt. Så nu blir det andra bullar kan jag lova er. Jag kan först och främst säga att detta kommer inte att bli en mode blogg eller något sånt, jag kommer bara helt enkelt att skriva om min "kamp" för att gå ner i vikt och skriva om hur det är att vara en plus size tjej. Det att vara en plus size tjej är inte alltid lika enkelt, vi har mycket svårare för att få kläder och ofta blir man kategoriserad som en latmask bara för att man har några ekstra kilon och det är orättvist att personer blir dömda innan man lär känna dom.

Jag har bestämt mig för att gå ner i vikt enbart för att jag ska i bröllop nästa år och då måste jag hitta en klänning och skor, dessutom skulle det kanske känns bättre om man gick ner lite, men jag kommer nog alltid att vara en plus size tjej.

I'm big and beautiful and loving every second of it!!

Jag måste bara ha den attityden framöver nu, I'm going to be more confident. 
Gillar ni inte plus size tjejer som är självsäkra så gtfo.

Four days?

Nu har det gått fyra dagar sen sist jag bloggade och jag har ingen ursäkt. För även om min Mac inte fungerar så har jag ju en annan dator men jag har helt enkelt inget att skriva om så då väljer jag att inte blogga. Så nu vet ni det ;)
Jag är nu i Norge på "semester", har varit här sen sist Fredag altså snart en vecka och ska stanna här i två veckor. Lite gott att komma i från Sverige och träffa gamla kompisar, för det har jag gjort. =)
Men nu så ska jag glo på tv'n lite. Jag tänkte att göra ett lite mer seriöst blogg inlägg senare, vi får se hur det blir med det.
Ni kan ju spana inn Hetti här så länge, my favourite cat here in Norway!

 

Mac problem

Jag har ett lite eller stort problem. I går så fick jag min MacBook dator, men den vill inte koppla upp sig på internet. Jag har försökt allt men ingenting fungerar. Fins det någon där ute med Mac som kanske kan hjälpa mig??
Jag vill jätte gärna börja använda den för jag älskar den redan. So if you got any suggestions then please let me know!

*insert high pitched squee here*

Detta gör mig mycket mycket lycklig.


Hoppas att posten kommer tidigt i morgon.

Rise and shine, earlybird

God morgon. eller förmiddag är det kanske nu vid detta laget, jag är lite småvirrig nu när jag har nyss vaknat efter å ha sovit i bara 4 eller 5 timmar. Ja du läste rätt, no need to check twice. Jag är uppe nu för att jag har väntat på att posten ska komma och det har den gjort, men inget paketavi var där, så jag kollade mitt paket och vet du vart den är? I Örebro. Va fan gör den där då? Den har liksom legat där sen igår kväll. Jaja, får hoppas att den kommer imorgon då.

I dag är jag hemma helt själv hela dagen ända fram tills i morgon, då kommer mormor och hämtar mig och vi åker till Norge för att vara där i två veckor. Ska bli skönt att komma bort ifrån Sverige ett tag. Jag kommer nog fortfarande att blogga om jag känner för det, kommer också att bli lite mer kort. 

Men nu så måste jag skynda mig att göra mig iordning för brorsan ska hämta mig snart och vi ska ut till pappa för att äta våfflor! men innan det så måste jag till apoteket å köpa allergi tabletter för det är något jag reagerar på iaf, men har no clue på vad dock. 

Jag kanske bloggar lite senare igen!
Hej så länge.

När solen gått ner

Jaha, då var jag här igen. Natt till i dag var helt för jävlig kan jag börja med att säga! Jag sov inte ett dugg för att jag bara låg och kliade. Så när klokkan var rundt 4 på morgonen så bestämde jag mig för att nu hade jag fått nog och gick up for att gå på toa. Sen fick jag se att jag hade massa med röda märken på hela kroppen och det blev bara värre och värre. Jag väckte mamma och vi åkte till Bäckefors till läkaren och det visa sig vara allergisk utslag, men vad jag reagerade på vet jag inte. Dem tog inga tester heller, jag fick bara lite medisiner där inne och en tablett som jag ska ta nu i natt igen för då har det gått 24 timmar sen sist. Men iaf, jag somnade inte förän klockan var 6 på morgonen och vaknade vid 1 igen, jag var ganska trött då men som tur var så hade det slutat att klia och alla märken var borta. 

En annan bra överaskning i dag var att mina skattepengar hade kommit. Det har jag sett fram emot så nu har jag betalat räkningar. =) Känns skönt att få den skiten ur vägen.

Den här bjur jag på, fast egentligen inte. haha


Jag tänker inte att visa mitt fula ansikte. No way, Jose!
Men nu ska jag kolla Paradise Hotel Danmark. 

Night y'all.

By the way

Bara sådär btw, jag tycket att ni som eventuellt läser detta ska lägga in en kommentar på Therese's blogg. Ni behöver inte veta vem hon är, men gör det bara.


Lämna din kommentar HÄR

Undrar ni varför så kan jag berätta. Therese blev mördad natt till igår (eftersom det är efter midnatt nu så blir det igår). Hon blev bara 16 år gammal. Vila i frid Therese. Ni kan också läsa om detta här

I'll be your cure

Hejsann.
Nu har det blivit ett tag sen jag bloggade, men I'm back! =)  Inte för att jag något spännande att berätta, men jag känner att jag måste börja skriva av mig saker som jag brukar hålla för mig själv. Och det är ju egentligen därför jag har bloggen för att jag ska kunna skriva av mig, men nu så har jag varit lite slö med det.

I helgen har det inte händt så mycket, har varit nostalgimässa här i Ed så man har kollat lite där. Massa snygga bilar, men det är tyvärr inget för mig. Jag är inte en raggar brud alls, fast jag kan gilla den sorts musik men raggar stilen är bara inte för mig. Jag kör heller mitt eget lopp och är den är jag är. 

Men nu så ska jag kolla på Dead Or Alive innan det blir sängen. Jo förressten, alla ni som har iTunes, har ni också tagit hem den Safari grejen? Jag använder den nu och jag tycker den är lite knepig, men jag är ju van vid Firefox så det kanske är därför. Jaha, jag får skriva mer i morgon.

Good night y'all.

Happy Birthday Mr Miller



Grattis på födelsesdagen Wentworth Miller♥

Happy Birthday to you

En liten födelsesdag hälsning till en kändis jag gillar!



HAPPY BIRTHDAY SARAH WAYNE CALLIES!♥


RSS 2.0