certain things never change

God kväll!!
För 5 dagar sen så skrev jag att snön var på väg bort, men nu i dag så har fan snön kommit tillbaka, och jag är inte nöjd. Jag har ju gått och längtat efter våren nu men så kommer det snö!! Man får ju hoppas att den försvinner snabbt då.
Som sagt jag har ju inte bloggat på fem dagar och skälet är ganska enkelt, jag har inget att prata om. När jag inte har något att skriva om så tänker jag inte att blogga för att bara ha skrivit något varje dag. Jag tycker att ska man blogga så ska man ha något vettigt att skriva om, fast detta är bara vad jag tycker, andra får göra precis som dem tycker och tänker.

Jag har tagit kontakt med tre au pair familjer. Två är ifrån Irland och den tredje är ifrån USA. Fast om jag väljer den familjen i USA så måste jag åka med en au pair agentur. Jag har varit i kontakt med Cultural Care för jag har inget körkort än och på dems hemsida så står det att dem kan ta anta dig till programmet om du har intyg på över 200 timmar erfarenhet med barn under 2 år och det har jag som tur är. Fast jag har inte riktigt bestämt mig vad det blir, jag måste skriva lite mer med familjerna först innan jag väljer, sen måste jag också tänka på mig själv och cad jag tycker låter best. För det är viktigt när man ska åka hemifrån och leva någon annan stans.

Men nu så ska jag kolla på Let's Dance!

Vi hörs!

make everything alright

God kväll!
Det känns som att jag inte har bloggat på flera dagar men ändå så är det inte länge sen jag bloggade. Oavsett, dem senaste dagarna har varit jätte stressiga. Let me show you:
  • Torsdag var det kalas
  • Fredag var det kalas
  • I dag har det varit kalas
  • I morgon är det kalas.
Kalaset i dag har inte varit för mig dock och det i morgon är hellre inte för mig. Min kusin fyllde 7 år den 20 Mars så vi firade henne i dag. I morgon ska vill fira en annan tjej som fyllde år den 11 Mars. Det är mycket nu i Mars, sen så fyller min morbror den 31 Mars också, men han ska nog inte ha något kalas. Och som vanligt när det är kalas så blir det mycket mat! Herregud, det känns som att jag har ätit för flera år och mer kommer det att bli i morgon. Tur att snön är på väg bort så att man kan börja gå igen. Jag har inte fått gjort det så mycket nu i vinter på grund av mitt ben, men nu så kan jag börja snart igen. =D

Har inte mycket annat att skriva om just nu. Tänkte att jag skulle äta lite pizza och gossa lite med katten medans jag kollar på en film nu. Kommer att skriva om mina kalas sen..

Hej så länge!

And here we go again

Gud sicken dag det har varit. Jag ska inte klaga för det har egentligen varit en helt okej dag, med mycket kul. Det blev faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig. Kalaset var jätte skoj och vi ska ha ett kalas till imorgon för det var några som inte kunde komma i dag och då fick vi göra så att dem kommer imorgon. Jag fick inte tagit några kort i dag för att jag hade inte min kamera.. det var ju slut på batterierna på den. *suck*

Jag ska försöka att få tagit några kort i morgon istället men nu så blir det sängen, jag somnar nästan vid tagentbordet ju.

Good night!

Today is the day when all things change

God morgon!
I dag så är det faktiskt min födelsesdag! Jag fyller 20 år och kan nu säga att jag inte länger är en tonåring, jag har blivit vuxen. Fast jag kommer nog aldrig att bli helt och hållet vuxen man måste ju få vara lite barnslig även om man inte är tonåring. Det händer ingen särskilt just nu under dagen, men kl 18.00 då blir det kalas =D
Folk har frågat vad jag önskar mig i present och ärligt talat, jag har ingen aning om vad jag önskar mig. Det enda jag kan komma på är pengar, dem verkar inte vara helt nöjda med det svaret dock. xD

Men jag får väl vara lite produktiv och äta lite frukost nu.
Hörs sen..

I've got an idea

Eftersom det är efter midnatt nu så är det bara 1 dag kvar tills att jag fyller 20! Jag kan lugnt säga att jag längtar, men samtidigt så känns det skrämmande. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det riktigt, men jag kan börja med att säga att min barndom har inte varit den allra bästa. Jag vill inte gå inn på detaljer för det är så känslosamt för mig att det är något jag väljer att inte prata om. På grund av att min barndom har varit som den har varit så jag också begränsat mig själv därför att jag har varit rädd. Man kan fråga vad jag har varit rädd för och jag kan svara, men jag vill bara inte. Jag är rädd för mycket, mer än jag kanske borde men min backgrund har satt sina spår.
Jag väljar att avsluta nu innan det blir för känslosamt. Men jag kommer nog att prata om det igen vid ett annat tidspunkt när det känns lite bättre att prata om det.

Vad har jag gjort i dag då? Jo jag har planerat mitt kalas bland annat. Ni kanske undrar varför jag planerar mitt eget kalas, men det har bara blivit så. Jag är ju inte ensam om det, min mamma och mormor hjälper ju till också. Vi har bestält tårta i dag och handlat inn nödvändiga saker som mormor behöver för att göra min favorit tårta som bara hon kan göra =) Sen har jag bestämt mig för att prova på att baka en kladdkaka. Jag kan ärligt säga att jag inte är bra i köket, men jag vill ju lära mig och då måste man jo prova på saker. Jag tycker om när jag kan få greja för mig själv utan att andra ska lägga sig i vad jag gör så om jag ska göra något så måste jag vara ensam. Men iaf, jag har hittat et bra recept på kladdkaka men herregud det fins ju så många olika! Man kan ju bli lätt förrvirrad av det där.

Men nu så tror jag att det är dags för mig att gå i sängen, börjar bli lite trött. Kanske på tiden när klokkan snart är 2 på natten. xD
Good night everyone!

are we human

Jag vet inte riktig hur jag ska börja detta inlägget eftersom klokkan är 00:23 och de flesta brukar antigen festa eller sova vid denna tiden. inte för att det är fel att vara hemma och sitta framför tv'n eller dator'n, men som jag sa de flesta. I dag har det inte händt så mycket hellre så jag har inte så mycket att säga men här är jag helt ordlös - eller kanske inte eftersom jag skriver. Iaf, vad vi har gjort i dag är, städat lite, varit ute och gått en sväng, hälsat på några gamla kompisar och sen så var det helt plötsligt kvällen. Jag tycker tiden går så snabbt när man inte är hemma, man hinner liksom inte med allt. I kväll har jag käkat pizza och det va skit gott! Jag har värkligen saknat norsk pizza. Den svenska pizza'n är god men den norska är bara bäst. Efter att jag åt så tod jag en härlig dusch och sen så blev det att sitta framför tv'n och mumsa lite godis, det är ju helg så då får man passa på. =D I morgen så åker vi hem til Sverige igen. Samtidigt som det kommer att bli skönt att komma till sitt eget hem så vill jag inte åka hem hellre, jag är lite kluven om jag säger så. Men förhoppningsvis så kommer jag tillbaka till Norge till sommaren. I'll be back, baby! xD

Jag har också ändrat lite på layouten här fast den är inte riktigt så som jag vill ha den så jag kommer att fixa lite på den under veckan som kommer när jag får tid. Jag är absolut inte den bästa att greja med html och sånn skit, men man lär sig bara man provar. =)

Är ni sugna på mer kort? Även om ni säger nej så tänker jag inte att lyssna, jag tänker lägga upp det ändå. haha.. och om du inte vill kolla så får du la bara låta bli då. Har tagit lite fler kort idag måste jag säga.

Min goa pizza!
 

Min mamma kom för att hälsa på =)


Och sen så är det bara katterna kvar.
   
   
   

Men nu så är jag redo för att gå att sova!
Good night everyone!

I've got to break through

God kväll everyone. =)
Tänkte att updatera lite igen nu, fast inte så mycket. Vad har jag gjort i dag då? Jo jag har sovit jätte länge, det är nästan så att jag skäms för det, men det är skönt att man kan vila ut lite när man är borta. Hemma så blir det lätt att telefonen ringer eller något sånt, så då är det skönt att kunna sova lite längre utan att bli störd. hehe.. Sen så käka jag lite mat och gick til affären för att handla lite. Där hittade jag något som jag bare behövde just då, asså egentligen så var det inget jag värkligen behövde men ändå så gjorde jag det. Jag kan inte förklara på något bättre vis, men jag hoppas att ni fattar ändå.. Sen så gick jag "hem" igen och sätta mig framför tv'n och muma lite godis. Sen kom min morbror och hans tjej så då blev det lite choklad tårta och kaffe på oss, efter dom hade åkt så blev det middag. Mumsigt värre.. Jag har ju tagit lite kort som jag ska dela med mig.

Det snöade igår som ni ser och det kom en del snö..
 

Den ena utav katterna kollade på AFV på tv'n, men sen tröttnade hon. xD
   

Turte (mamma'n) bara latade sig. haha


Och sen så har vi den grejen jag bare kände att jag behövde!


Där har ni några kort iaf. Jag har självklart tagit fler, men vissa vil jag inte lägga upp här. En sak till, jag skriver på svenska igen xD. Eller försöker iaf, jag använder för tilfället min egen laptop. Men nu så ska jag glo på tv'n lite innan det blir att lägga sig..

Good night y'all =D

Houston, we have arrived

Ja nå så er jeg i Norge dere. Som dere sikkert skjønner så skriver jeg på norsk for øyeblikket siden det tagentbordet jeg bruker nå er norskt så da blir det bare bedre om jeg skriver på norsk. Dere skjønner sikkert hva jeg babler om allikavel og om dere ikke gjør det så får dere bare spørre, jeg biter ikke. xD

Turen til Norge begynte bra, men endte dårlig. Når vi skulle kjøre fra Ed så begynte det å snø! Herlig, not liksom. Uansett vi gav oss avgårde og kjørte pent på veiene siden vi ikke visste om det var glatt eller hva det var så vi tok det pent. Det snødde hele veien til Norge og man kunne kjenne at bilen slengte litt hit og dit i svingene, men alt gikk bra. Vi kom oss frem. =) Men det har jo snødd sinnsykt masse da.. Det er jo blitt vinter helt på nytt igjen, hadde jo liksom ikke regnet med det nå. Alt så jo ut som om våren var på vei men så ble det ikke slik allikevel. Uff, det lover ikke bra! Men titta på været i stad og hun sa at det skulle bli opphold i morgen så vi får håpe på det... Krysser fingrer og alt som kan krysses jeg iaf. =D

Jeg har tatt noen bilder som jeg kommer til å laste opp i løpet av kvelden eller i morgen, det får jeg se hva jeg gidder. Jeg skal også lage litt mat for kvelden, det blir digg. Har kjøpt inn kylling, fløtesaus, ris og grønnsaker.. Yummy!!!

Men nå så skal jeg begynne med maten dere. =)

Hej svejs!


G'day mate

Good morning everyone!
Nu så har jag nyss ätit frukost och ska snart åka iväg til Norge. Ska bli roligt att komma bort lite så det blir bra vet ni =)
Jag har inte så mycket att skriva om för tilfället men det kommer väl senare antar jag när man kommer fram til Norge och har fått gjort lite mer grejer. Ser ut till att bli ganska bra väder iaf, vi har ingen sol eller något men vi har ju klart väder och inga minus grader. Jag längtar tills sommaren nu känner jag, säger inte nej til sol och värme direkt. hehe..

Jag tror jag är på väg att bli förkyld, näsan rinner och jag nyser nästan hela tiden. Jag hoppas att jag inte blir förkyld, jag har inte tid med det och ingen lust med det hellre! Usch, vill inte bli förkyld.

Men nu så måste jag sätta fart..

Hej svejs så länge! =D

Äntligen

Andra inlägget för denna dagen. Det är ju snart dags att lägga sig snart också, men först ville jag skriva av mig lite. Jag har inte gjort så mycket i dag egentligen men jag har hunnit med att städa lägenheten, tvätta kläder och packa ner lite saker. Du undrar nu varför jag har packat, jo jag har packar för att i morgon så åker jag til Norge och stannar över helgen. Jag ska passa på min släktings hus medan han är bortrest på semester så det ska bli kul. Jag får chans att träffa mina gamla kompisar och njuta av lite tid för mig själv.

För ni som inte har fattat eller inte vet, så är jag norsk egentligen.. Det är också därför det är mycket stavnings fel i mina inlägg, jag kan prata svenska bättre än vad jag skriver svenska. Mitt modersmål är ju norska men jag försöker att skriva svenska iaf. =)

Men nu så blir det att ta en snabb dusch och sen hoppa i säng, måste upp tidigt i morgon. Jag kommer ta kort när jag kommer til Norge så då kommer jag att ladda up lite kort här under helgen =D

Good night everyone!

A fresh beginning

Välkommen til min nya blogg. Så nu har man skaffat en ny blogg, jag kände att det var på tiden eftersom jag aldrig uppdaterade den gamla. Jag var duktig ett tag men så blev det liksom inget mer, jag kände ingen lust att blogga för att det inte hände något som var värdt att blogga om. Inte för att det händer något speciellt nu heller, men jag känner bara för att ha en blogg där jag kan skriva av mig när jag känner för det.
Jag kan ju berätta lite om mig själv först iaf.

Namn: Jeanette. men mina kompisar kallar mig Nettan
Ålder: 19. fyller 20 år om 8 dagar! *woohooo*
Bor: I ett litet samhälle som heter Ed. haha

Om ni vill veta mer om mig så fråga bara. =D
Men nu så ska jag städa lite..

Hej så länge!

RSS 2.0